la16maa(maa 16)22:00su17(maa 17)00:30Lauri Schreck & Puhuri22:00 - 00:30 (17)

Tapahtuman tiedot

Lauri Schreck & Puhuri jatkaa siitä, mihin Puhuri-nimellä kulkenut yhtye aikoinaan jäi. Lauri soittaa yhtenä instrumenttinaan kanteletta, mikä vei hänet Talent Suomi -finaalipaikan jälkeen esiintymään eri puolille Suomea sekä kansainvälisiin tapahtumiin ja tämän seurauksena Puhuri jäi hetkeksi tauolle vuonna 2017. Vaikka kanteleen soitto kuvastaa hyvin Laurin musiikillista sielunmaisemaa, on kitaravetoinen, suomenkielinen pop/rock kuitenkin lähimpänä Laurin sydäntä. Uudistuneella kokoonpanolla toista tulemistaan tekevä yhtye julkaisee 2. helmikuuta 2024 uuden pitkäsoiton.  

Lauri Schreck & Puhuri on kolmen kokeneen muusikon dream team, joka soittaa suomenkielistä pop/rock-musiikkia vaikutteinaan mm. John Mayer, Bruce Springsteen, Chris Stapleton ja Ryan Adams. Yhtyeen biisejä voisi kuvata hunajaisen kitaratrion juhlaksi, jossa viettelevät groovet ja täyteläiset soundit komppaavat taidokasta laulua ja tuoreita sanoituksia. Monipuolinen omien biisien repertuaari täydentyy kiinnostavilla covereilla, joissa tunnettu biisi on tuotu täysin uuteen valoon.

Lauri Schreck & Puhurin muut jäsenet ovat Tomi Salesvuo ja Timo Luukkonen. Tomi Salesvuo on maamme tunnetuimpia ja monipuolisimpia rumpaleita, joka on kiertänyt sekä Suomessa että ulkomailla koko 2000-luvun ajan yhtyeidensä XL, Bitter Sweet ja Tomi Salesvuo East Funk Attack kanssa. Tomin uskomaton monipuolisuus on myös mahdollistanut mittavan freelance-uran lukuisten Suomen eturivin artistien kanssa. Timo Luukkonen on ollut Laurin luottobasisti jo pitkään. 2000-luvun ensimmäinen vuosikymmen kului Timolla maamme suosituimman bilebändin Alliancen (solisteina mm. Osmo Ikonen ja Inga Söder) basistina ja bändiliiderinä, minkä jälkeen Timo on keskittynyt alkuperäistä musiikkia soittavien bändien toimintaan.

Yhtyeen keulahahmo Lauri Schreck on vuosien varrella toiminut yhteistyössä monien tähtiartistien kanssa, kuten Pepe Willbergin bändissä, Antti Tuiskun tuottajana Vain elämää -ohjelman kappaleessa ”Kaivopuiston Jää” sekä Nina Tapion bändissä. Lauri on myös esiintynyt eri TV-ohjelmissa kuten Talent Suomessa (finalisti vuonna 2016), Kummit ry:n Joulumielelle-konsertissa sekä Ylen 95-vuotisjuhlakonsertissa. Suomen 100-vuotispäivän aattona Lauri esitti kantelellaan Iron Maidenia itse Bruce Dickinsonille Maikkarin Huomenta Suomi -ohjelman suorassa lähetyksessä.

www.facebook.com/laurischreckmusic

www.instagram.com/lauri_schreck
www.laurischreck.com

Lisää

Aika

16 (Lauantai) 22:00 - 17 (Sunnuntai) 00:30